O EMISIJI     |     EPIZODE     |     TERMINI EMITOVANJA     |     VESTI     |     FOTO      |     ANKETE     |     MARKETING     |     KONTAKT
 
Arhiva vesti

Premijere tokom septembra 2018.

31.08.2018 20:30uskoro u domacim bioskopima

RINGE, RINGE, RAJA

Originalni naziv: DUCK DUCK GOOSE

U bioskopima od 06. septembra 2018.

Režija: Christopher Jenkins Mile Novković

Uloge: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čoli

Srenario: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim

Žanr: Animirani film

Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi. Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzu je u potrazi za lakim plenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići. Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.

 

DŽONI INGLIŠ PONOVO U AKCIJI

Originalni naziv: JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN

U bioskopima od 20. septembra  2018.

Režija: David Kerr

Uloge: Rowan Atkinson, Emma Thompson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller

Srenario: Universal Pictures

Žanr: Akciona komedija

Kako je posle sajber napada identitet svih aktivnih tajnih agenata Velike Britanije otkriven, Džoni Ingliš je primoran da se povuče iz penzije i pronađe hakera odgovornog za ovaj događaj. Džoni je poslednja nada i slamka spasa Tajne službe. Kao čovek sa malo veština i čudnih metoda, Ingliš će morati da savlada izazove i prepreke koje pred njega postavlja moderna tehnologija i da uspešno okonča misiju. Ovaj film je treći nastavak komičnog serijala u kome Roan Etkinson reprizira ulogu omiljenog, slučajnog, tajnog agenta.

 

ZLOGONJE

U bioskopima od 27. septembra 2018.

Režija: Raško Miljković

Uloge: Mihajlo Milavić, Silma Mahmuti, Jelena Đokić, Bojan Žirović, Milutin Milošević, Dubravka Kovjanić, Olga Odanović, Jelelna Jovanova, Stela Ćetković, Milena Predić, Matija Popović

Žanr: fantazija

Scenario: Marko Manojlović, Miloš Krečković       

ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.

 

IZUZETNO PUTOVANJE JEDNOG FAKIRA

Originalni naslov: The extraordinary jouney of the Fakir      

Start: 13. septembar 2018.

Žanr: Drama, adventure

Glumci: Dhanush, Berenice Bejo

Režiser: Ken Scott

Nakon smrti majke, Aja, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na naobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao. Pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja Ikea, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu kroz plesanje u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana. Na kraju shvata šta je pravo blago u životu i ko zaista želi da bude.

 

UBITI PO VIĐENJU

Originalni naslov: Decision liquidation       

Start: 27. septembar

Žanr: Akcija

Glumci: Igor Petrenko, Aleksey Vertkov

Režiser: Aleksandr Aravin

Nemilosrdni ekstremista Bazgaev, odgovoran za terorističke napade u kojima je poginulo na stotine civila, među njima i deca, planira nove akcije. Ali tu je grupa specijalaca koja ga prati i planira da ga uništi. Film je baziran na istinitoj priči.

 

FILMSKE ZVEZDE NE UMIRU U LIVERPULU

Start: 6. septembar

Originalni naziv: Film Stars Don t Die in Liverpool

Žanr: biografski, drama, romantični

Scenario: Matt Greenhalgh

Režija: Paul McGuigan

Uloge: Jamie Bell, Annette Bening, Vanessa Redgrave

Od kraja 40ih do kraja 50ih godina prošlog veka, starleta Glorija Grejem je obasjavala ekrane u Holivudu kao jedna od najpoznatijih glumica, osvojivši čak i Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu Grad iluzija. Njen put ka slavi bio je začinjen skandalima, najviše zbog privatnog života u kome je protrčala kroz četiri braka za 15 godina i podvrgla se brojnim hirurškim procedurama u pokušaju da zadrži svoj mladalački izgled. Jedan od njenih ljubavnika iz kasnijeg života, glumac Piter Tarner, predstavlja priču o poslednjim godinama njenog života i pokazuje često zaboravljanu ljudsku stranu žene koja je bila jedna od prvih pravih filmskih zvezda.

 

PREDATOR: EVOLUCIJA

Start: 13. septembar

Originalni naziv: The Predator

Žanr: akcija, avantura, horor

Scenario: Shane Black, Fred Dekker

Režija: Shane Black

Uloge: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Boyd Holbrook, Lochlyn Munro

Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su se genetički nadograđivali sa DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

 

MARIJA KALAS

Start: 13. septembar

Originalni naziv: Maria by Callas

Žanr: dokumentarni

Režija: Tom Volf

Uloge: Maria Callas, Vittorio De Sica, Aristotle Onassis

Intimni pogled u život i rad grčko-američke operske pevačice, Marije Kalas, ispričano njenim rečima

 

KOLET

Start: 20. septembar

Originalni naziv: Colette

Žanr: Biografski, drama, istorijski

Scenario: Richard Glatzer, Wash Westmoreland, Rebecca Lenkiewicz

Režija: Wash Westmoreland

Uloge: Keira Knightley, Eleanor Tomlinson, Dominic West

Istinita priča o Sidoni Gabriel Kolet koja se nakon udaje za uspešnog pariskog pisca Villija seli iz svoje kuće u ruralnom delu Francuske u urbani i umetnički sjaj Pariza. Ubrzo potom, Villi ubeđuje Kolet da piše pod njegovim imenom. Kolet započinje poluautobiografski roman o duhovitoj i prkosnoj devojci sa sela po imenu Klaudin, stvarajući bestselera i kulturnu senzaciju. Posle ovakvog uspeha, Kolet i Villi postaju tema Pariza i njihove avanture postaju inspiracija za dodatne romane o Klaudin. Koletina borba nad kreativnom vlasništvom i rodnoj ravnopravnosti dovodi do prevazilaženja društvenih ograničenja, revolucije književnosti, mode i seksualnog izražavanja.

 

SIBIR

Start: 27. septembar

Originalni naziv: Siberia

Žanr: drama, misterija, romansa

Scenario: Scott B. Smith, Stephen Hamel

Režija: Matthew Ross

Uloge: Keanu Reeves, Molly Ringwald, Ana Ularu, Aleks Paunovic

 

Američki trgovac dijamantima Lukas Hil putuje u Sankt Peterburg gde ga čeka partner, kako bi zajedno prodali preskupi plavi dijamant. Nakon što shvata da je prevaren, odlazi u hladni Sibir kako bi našao partnera koji ga je skoro koštao života i vratio dijamant koji ruska mafija želi. U toj hladnoći pronalazi ljubav, prelepu ruskinju Katju, koja se zajedno sa njim nalazi u centru obračuna ruske mafije i vlasti.

 

Moj briljantni razvod

Originalni naziv: My brilliant divorce

Rezija: Michele Laroque

ŽANR: komedija

ULOGE: Michele Laroque, Kad Merad, Françoise Fabian

Start: 06.09.2018.

Moj briljantni razvod je rediteljski prvenac glumice Michele Laroque, koja ujedno ima i glavnu ulogu. Angelin život je savršen, ima zgodnog muža, šarmantnu ćerku i živi u luksuznom  stanu u Nici. Međutim, na Badnje veče  će se sve promeniti… Nakon što je muž nakon puno godina braka iznenada ostavi na Badnje veče , a ćerks ode da živi  kod dečka, Angelin će se život potpuno preokrenuti. Okružena svojim ekscentričnim prijateljicama, temperamentnom majkom i svojim predanim i šarmantnim psihijatrom , odlučna i optimistična Angela pokušava da prebrodi  bračni slom, jačanjem odnosa sa svojom ćerkom  i upuštajući se u izazove novonastale slobode.

 

Sa tatom na proputovanju

Originalni naziv: An Actor Prepares

REDITELJ: Steve Clark

ŽANR: komedija

ULOGE: Jeremy Irons, Matthew Modine, Jack Huston

Start: 06.09.2018.

Nakon srčanog udara, svetski poznati glumac koji pati od alkoholizma primoran je da putuje preko cele države kako bi prisustvovao venčanju svoje ćerke. U ovu poslednju i neobičnu avanturu upušta se sa otuđenim sinom koji je usput i svedočio protiv oca na parnici za razvod braka. Sa tatom na proputovanju je crna komedija o odnosu između oca i sina koji od potpune suprotnosti karaktera dolaze do zaključka da su puno sličniji nego što su mislili.

 

Tom i Bob: Misija spašavanja sveta

Originalni naziv: Two tails

REDITELJ: Viktor Azeev

ŽANR: animirani, porodični

ULOGE:J ovana Jelovac, Miljan Prljeta, Milan Zoričić, Marija Stojić, Miomira Dragićević

Start: 06.09.2018.

Pedantni dabar Bob vodi vrlo uredan život. Vredan je: vežba svako jutro, radi u svojoj bašti, melje žito u svom mlinu i sprema košnice za gospodina Medveda. Njegov život se dramatično menja kad mu na vrata pokuca mačak Tom i useli se kod njega usred noći. Mačak je nemirno stvorenje koje stalno traži nove pustolovine. Jednog dana, dok posmatra nebo, Tom ugleda vatrenu loptu koja juri nebom i pada na zemlju. Ispostavlja se da je to svemirski brod sa malim vanzemaljcima koji se zovu Zaka, Zik i Zuk. Oni beže od Grebatora čiji je zadatak da love nove forme života i dovedu ih na svoju planetu. Tom i Bob kreću u opasnu avanturu da bi spasili tri vanzemaljca, ali i svoje prijatelje iz šume gospodina Medveda, Žirafu, Pingvina i Slona od opasnih Grebatora.

 

Slatka mala tajna

Originalni naziv:A Simple Favor

REDITELJ: Paul Feig

ŽANR: triler, misterija, komedija

ULOGE:Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding

Start:13.09.2018.

Film prati mamu vlogerku  Stephanie Ward i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu Emily Nelson koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava da otkrije  istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem i ubrzo se  počinje da pita da li poznaje svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

 

Sve zbog jednog mede

Originalni naziv: Looking For Teddy

REDITELJ: Julien Herve, Philippe Mechelen

ŽANR: komedija

ULOGE: Kad Merad, Malik Bentalha, Romain Lancry

Start: 13.09.2018.

Michel je na aerodromu izgubio plišanog medu svoje ćerke nakon čega je aerodrom oblepio oglasima da pronalazaču sledi nagrada. Radnik na aerodromu Sofiane, vidi to kao priliku za zaradu pa će pokušati da slaže Michelu da je našao medu. Iako Michel saznaje da nije u pitanju pravi meda, zajedno će se uputiti u potragu za izgubljenom plišanom igračku bez koje njegova ćerka ne može da zaspi. Ova potraga posvećenog tate, ispada mnogo  komplikovanija, ali i smešnija, od očekivanog.

 

Beli očnjak

Originalni naziv: White Fang

REDITELJ: Alexandre Espigares

ŽANR: Animacija, porodični, avantura

ULOGE: Rashida Jones, Nick Offerman, Paul Giamatti

Start: 20.09.2018.

Zlatna groznica krajem 19. veka zahvatila je Aljasku. Film prati priču dečaka koji traži svoga oca koji je nestao tokom potrage za zlatom. Dečak usput upoznaje srodnu dušu koja će mu zauvek promeniti život, veličanstvenog mešanca vuka i psa imena Beli  očnjak. Osim pripitomljavanja vuka i divljine oko sebe, dečak će u sebi morati pronaći dovoljno hrabrosti da pobedi svoje strahove i postane pravi muškarac u ovoj spektakularnoj avanturi!

 

Pepermint

Originalni naziv: Peppermint

REDITELJ: Pierre Morel

ŽANR: akcioni

ULOGE: Jennifer Garner, Richard Cabral, John Gallagher Jr.

Start: 27.09.2018.

Jennifer Garner u ulozi majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sistem štiti ubice od pravde, njena životna misija postaje osveta suprugove i detetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke.

 

Stopalići

Originalni naziv: Smallfoot

REDITELJ: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig

ŽANR: Animacija, porodični

ULOGE: Zendaya, Gina Rodriguez, Channing Tatum

Start: 27.09.2018.

Jeti ili ne, oni dolaze! Animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji, čoveka. Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovekom. Migovo otkriće donosi mu slavu i devojku iz snova, ali baca njegov  svet u haos.

 

Opatica iz pakla

Originalni naziv: The Nun

REDITELJ:Corin Hardy

ŽANR:horor

ULOGE:Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demián Bichir

Start: 06.09.2018.

Kada opatica u Rumuniji oduzme svoj život, Vatikan će poslati sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući  ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske opatice koja je terorisala  publiku u filmu Prizivanje Zla  2.


Komentari:


 
   
Rambo V Last blood
30.05.2019 18:00


u bioskopima od 2-. septembra...

Grdana Gospodarica zla
14.05.2019 07:16


u bioskopima od 17. oktobra...


Osvetnici ruse sve rekorde

Moja generacija Z

Dodeljene nagrade Oskar

 
 
   
Movieland epizoda 527


za nedelju od 01.10. do 07.10.2018.


Movieland epizoda 522


za nedelju od 27.08. do 02.09.2018.Movieland epizoda 521

Movieland epizoda 520

Movieland epizoda 509

  
   

Osvetnici ruse sve rekorde

Moja generacija Z

Dodeljene nagrade Oskar

Objavljene nominacije za nagradu Oskar

Dodeljene nagrade Zlatni globus

Avengers Endgame

Objavljene nominacije za nagradu Zlatni globus

Premijere tokom novembra 2018.

Kids fest

Premijere tokom oktobra 2018.

Pogledajte spisak i termine televizija na
kojima se emituje emisija MOVIELAND

 
   
 

 
   
Ko je bolji frajer?

Dzordz Kluni
Bred Pit
Rajan Rejnolds
Dzejson Stetam
Luk Evans
Robert Petinson
Hju Dzekmen
Rajan Gosling

      Rezultati

 
   

Prijavite se na naš newsletter i primite obavještenja sa sajta...

Unesite Email adresu:


 
POČETNA   |   O EMISIJI   |   EPIZODE   |   TERMINI EMITOVANJA   |   VESTI   |   FOTO    |   ANKETE   |   MARKETING   |   KONTAKTCopyright © 2011 Movieland. All right Reserved Created by itMedia