O EMISIJI     |     EPIZODE     |     TERMINI EMITOVANJA     |     VESTI     |     FOTO      |     ANKETE     |     MARKETING     |     KONTAKT
 
Arhiva vesti

Premijere tokom aprila 2018.

31.03.2018 20:01uskoro u domacim bioskopima

opsirnije u 500. epizodi emisije Movieland

TIHO MESTO

Originalni naziv: A QUIET PLACE
U bioskopima od 12. aprila
Režija: John Krasinski
Uloge: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe
Žanr: Drama, horor, triler

Film Tiho mesto govori o porodici koja živi u apsolutnoj, mukloj tišini i strahu od nepoznate opasnosti koja napada svakog ko ispusti i najmanji zvuk.

NEĆE MOĆI OVE NOĆI

Originalni naziv: BLOCKERS
U bioskopima od 19. aprila
Režija: Kay Cannon
Uloge: Leslie Mann, John Cena, Kathryn Newton
Žanr: Komedija   

Urnebesna priča o troje roditelja koji svim silama pokušavaju da spreče svoje ćerke da izgube nevinost na maturskoj večeri. Kada otkriju planove svojih ćerki, roditelji kreću u tajnu operaciju, koja će tu noć pretvoriti u najluđu u njihovim životima.

RINGE, RINGE, RAJA

Originalni naziv: DUCK DUCK GOOSE
U bioskopima od 19. aprila
Režija: Christopher Jenkins
Uloge: Rob Muir
Žanr: Animirani film

Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi. Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzu je u potrazi za lakim plenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići. Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.


IGRA ISTINE

Originalni naziv: TRUTH OR DARE
U bioskopima od 26. aprila
Režija: Jeff Wadlow
Uloge: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk
Žanr: Triler, horor

Iz Blumhouse Productions stiže nam novi napeti i zastrašujući triler. Naizgled bezazlena igra, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri, postaje smrtonosna. Neko, ili nešto počinje da proganja grupu drugara, koji na poslednjem prolećnom raspustu pred upis na fakultet, koji provode u Meksiku, započinju ovu igru. I to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

OSVETNICI RAT BESKRAJA

Originalni naziv: AVENGERS INFINITY WAR
U bioskopima od 26. aprila

Režija: Anthony Russo, Joe Russo
Uloge: Dave Bautista, Scarlett Johansson, Tom Holland, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Zoe Saldana, Gwyneth Paltrow, Chris Evans, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Robert Downey Jr.
Zasnovano na stripu Jack Kirby
Žanr: Akcija, avantura, fantazija   

Očekujte neočekivano sa svim voljenim herojima okupljenim na novom zadatku.

Gaša šeprtlja

Originalni naziv: Gaston Lagaffe
Rezija: Pierre Francois Martin Laval
Žanr: komedija
Uloge: Théo Fernandez, Pierre Francois Martin Laval, Arnaud Ducret
Start: 05.04.2018.

Gaša je primljen kao pripravnik u uspešnoj kompaniji čiji je moto učinimo beskorisno korisnim. Gašu, kralja šeprtlji, zdrav razum zaobilazi u širokom luku, i zahvaljujući svojoj skoro natprirodnoj moći stalno izaziva katastrofe što njegovog šefa dovodi do ludila!

 

Gringo

Originalni naziv: Gringo

Rezija: Nash Edgerton

Žanr: akciona komedija

Uloge: Charlize Theron, Amanda Seyfried, Joel Edgerton, David Oyelowo

Start: 05.04.2018.

Dejvid Ojelovo je u ulozi nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udeo u farmaceutskoj firmi koja se sprema za izlazak na berzu…sve do dana kada mu se život pretvara u pakao zbog jednog  incidenta u Meksiku.

U tom trenutku američki preduzetnik postaje kriminalac.

 

Patuljci uzvraćaju udarac

Originalni naziv: Gnome Alone

Rezija: Peter Lepeniotis

Žanr: Animacija, porodični, avantura

Uloge: Becky G, Josh Peck, Tara Strong

Start: 05.04.2018.

Ni vrtni patuljci više nisu ono što su nekad bili. Kada devojčica Klo otkrije da u njenoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora da odluči kako da postupi . Patuljci se naime bore protiv zlih  Trolova koji stižu iz druge dimenzije.

Rampage

Originalni naziv: Rampage

Reditelj: Brad Peyton

Žanr: akcioni, avanturistički, fantazija

Uloge: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy

Start: 12.04.2018.

Dejvis Oko deli neizbrisivu vezu sa Džordžom , izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. Ipak , genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nežnog majmuna u besno čudovište.Ta novonastala čudovišta počela su da uništavaju celu Severnu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Oko se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protivotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

 

Taxi 5

Originalni naziv: Taxi 5

Reditelj: Franck Gastambide

Žanr: akciona komedija

Uloge: Salvatore Esposito, Franck Gastambide, Sabrina Ouazani

Start: 12.04.2018.

Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku stanicu  Marseja ,  dobio je zadatak da uhvati  grupu italijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Jurnjava po uskim ulicama ali i po autoputu neće nedostajati jer kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni beli Peugeot 407.

 

Moj lažni muž

Originalni naziv: Overboard

Reditelj: Bob Fisher, Rob Greenberg

Žanr: romantična komedija

Uloge: Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez

Start: 19.04.2018,

Razmaženi, bogati vlasnik jahte padne s broda i nakon gubitka pamćenja postaje meta osvete svoje bivše sekretarice. Leonardo, sebično bogati plejboj, pada s jahte i budi se u bolnici s amnezijom. Kada njegova bivša zaposlena sazna za nesreću, odluči mu se osvetiti i uveriti ga da je on njen muž. Kao samohranoj majci tri ćerke , pomoć oko kuće bi joj svakako dobro došla. Uskoro će ovaj bogataš raditi ono što nikada nije. Iako će mu u početku sve biti teško, Leo će  na kraju ipak uspeti da se  prilagodi i početi da voli svoj novi život.

 

Poslednja želja

Originalni naziv: Death Wish

Reditelj: Eli Roth

Žanr: akcioni, kriminalistički

Uloge: Bruce Willis, Vincent D Onofrio, Elisabeth Shue

Start: 26.04.2018.

Dr. Pol Kersi je hirurg koji svakodnevno svedoči posledicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Pol, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje porodice. Kada anonimni ubica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar... ili ljuti  krvnik.

 

Svakoga dana

Originalni naziv: Every day

Rezija: Michael Sucsy

Žanr: romantična drama

Uloge: Angourie Rice, Justice Smith, Debby Ryan

Start: 26.04.2018.

Šesnaestogodišnjak po imenu A, koji se svakog dana budi u telu nekog drugog vršnjaka (bez obzira na pol i rasu), pridržava se strogih pravila po kojima živi: nikad se ne vezuje za druge ljude! Trudi se da ostane  neprimećen. Ne mešaj se... I tako sve dok ne upozna devojku Rajanon. Tada po prvi put u životu oseti ljubav, prvi put žudi za drugim bićem, prvi put pronalazi nekoga s kim želi da bude  dan za danom, svakoga dana. No može li mu Rajanon  uzvratiti ljubav?

 

DVOSTRUKI LJUBAVNIK

Start: 5. april

Originalni naziv: L amant double

Žanr: drama, romantični, triler

Scenario: Joyce Carol Oates, François Ozon

Režija: Francois Ozon

Uloge: Marine Vacth, Jérémie Renier, Jacqueline Bisset

Kloe, osetljiva mlada žena sklona depresiji, počinje da odlazi na psihoterapiju i zaljubljuje se u svog psihoterapeuta Pola. Nekoliko meseci kasnije oni počinju da žive zajedno, ali Kloe uskoro otkriva da njen ljubavnik drži u tajnosti deo svoje ličnosti.

MOLITVA PRE ZORE

Start: 12. aprila

Originalni naziv: A prayer before dawn

Žanr: akcioni, biografski, krimi

Scenario: Jonathan Hirschbein, Nick Saltrese

Režija: Jean Stephane Sauvaire

Uloge: Joe Cole, Vithaya Pansringarm, Panya Yimmumphai

Molitva pre zore je istinita priča o mladom britanskom bokseru Biliju Muru, koji je poslat u jedan od najozloglašenijih zatvora na Tajlandu. Ne želeći da umre u zatvoru, Bili počinje da uči smrtonosnu borilačku veštinu zvanu tajlandski boks, a u tom procesu stiče bratstvo koje će ga voditi neverovatnim putem do iskupljenja.

 

TELMA

Start: 19. april

Originalni naziv: Thelma

Žanr: drama, fantazija, misterija

Scenario: Joachim Trier, Eskil Vogt

Režija: Joachim Trier

Uloge: Eili Harboe, Kaya Wilkins, Henrik Rafaelsen

Posle selidbe u Oslo zbog studija, Telma se zaljubljuje u koleginicu i otkriva da poseduje užasavajuće moći.

 

JUPITEROV MESEC

Start: 26. april

Originalni naziv: Jupiter Holdja

Žanr: drama, naučna fantastika

Scenario: Kata Weber

Režija: Kornél Mundruczo

Uloge: Merab Ninidze, Zsombor Jeger, Gyorgy Cserhalmi

Mladi imigrant je ustreljen dok je ilegalno prelazio granicu. Uplašen i u šoku, ranjeni Arjan sada može misteriozno da levitira kad poželi. Bačen je u izbeglički kamp, a napolje ga krijumčari Dr Štern u nameri da iskoristi njegovu izuzetnu tajnu. Gonjeni razbesnelim upravnikom kampa Laslom, begunci stalno menjaju mesto u potrazi za bezbednošću i novcem. Podstaknut Arjanovim izuzetnim moćima, Štern preuzima zaokret u veri u svetu u kojem se čuda razmenjuju za malu nadoknadu…

 

O BUBICAMA I HEROJIMA

Start: 05. april

Rezija: Petar Pašić

Uloge: Nataša Vojnović Bojan Dimitrijević Zoran Cvijanović Slobodan Boda Ninković

U svetu punom straha, gde ljubav polako izmiče i postaje nešto nedostižno, srećemo nesrećne ljude, kao što su Raša i njegov zahtevni, bolesni otac. On živi na ivici egzistencije neposredno pred apokalipse i postaje čuvar starog hotela, gde se susreće sa čudnim karakterima, sa kojima je nesreća zajedničko stanje. On upoznaje Heroja, zarobljenog u trenutku prošlosti u kojem je ostao bez supruge i deteta, on upoznaje dečaka iz sirotišta, koji pomaže tom Heroju da napravi film kako bi se setio šta se dogodilo. Raša takođe upoznaje dečakovu drugaricu sa kojom je pobegao iz sirotišta, i pre svega Raša upoznaje devojku u koju se zaljubljuje ali koju nikad neće moći da ima. Svi oni vole, i svi oni na kraju gube svoju ljubav. U međuvremenu, u svetu ispod nas, bubice prolaze kroz sličnu borbu za ljubav. Ova mračna bajka se ne završava sa tako srećnim krajem koliko sa krajem koji uliva nadu. Dečak postaje Super Heroj koji se suprodstavlja apokalipsi. A bubice…pa ne brinite za bubice, one su večna konstanta u ovome Svetu.

 

Nevesta

Originalni naslov: The Bride

Start: 05.04.2018.

Žanr: horor, triler

Uloge: Victoria Agalakova, Vyacheslav Chepurchenko, Aleksandra Rebenok, Igor Khripunov, Natalia Grinshpun

Režiser: Svyatoslav Podgaevskiy

U davnoj prošlosti, jedan fotograf je održavao tradiciju fotografisanja umrlih članova svoje porodice. Kada mu je žena umrla, sahranio je pored tela device kako bi oživeo duh svoje žene u telu mlade devojke. Nepredviđene okolonosti prekinule su ritual, što je dovelo do toga da se oživela žena ponaša čudno. U modernom dobu, Nastja i njen verenik Ivan putuju u porodičnu kuću njegovih roditelja, gde planiraju da održe venčanje. Međutim, Nastja vremenom uviđa čudne događaje u kući i shvata da je ona zapravo žrtva čudnih rituala porodice svog verenika.

Projekat: Titan

Originalni naslov: The Titan

Start: 05.04.2018

Žanr: akcija, naučna-fantastika

Uloge: Sam Worthington, Taylor Schilling, Agyness Deyn, Nathalie Emmanuel, Noah Jupe, Corey Johnson, Aleksander Jovanovic

Režija: Lennart Ruff

Grupa vojnika učestvuje u revolucionarnom eksperimentu evolucije i istraživanja svemira. Da li je ljudska vrsta sposobna da preživi u oštrim uslovima na Saturnovom mesecu a ljudi postanu super bića?

 

Pravo mesto

Originalni naslov: The place

Start: 12.04.2018.

Žanr: komedija, drama

Uloge: Valerio Mastandrea, Marco Giallini, Alessandro Borghi, Silvio Muccino, Alba Rohrwacher, Vittoria Puccini, Sabrina Ferilli, Silvia D Amico, Rocco Papaleo, Giulia Lazzarini, Vinicio Marchioni

Režija: Paolo Genovese

Film prati sudbine naizgled slučajno okupljene grupe stranaca, koji su svi u kontaktu sa misterioznom osobom za koju veruju da poseduje moć da im ostvari bilo koju želju. Zauzvrat, oni moraju da izvrše zadatke koje im ta osoba dodeli. Paolo Đenoveze rođen je 1966. godine u Rimu. Diplomirao je ekonomiju i biznis, a karijeru je započeo u firmi McCann Erickson, režirajući preko stotinu nagrađivanih reklamnih spotova. Nakon nekoliko korežija, Djenoveze je predstavio svoj prvi samostalni projekat 2010. godine, film La banda dei Babbi Natale.

 

Cvrle - nikad ne letiš sam

Originalni naslov: Ploey you never fly alone

Start: 19.04.2018.

Žanr: animirani

Uloge: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson

Režija: Arni Asgeirsson

Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći I prijatelji.

Incident u zemlji duhova

Originalni naslov: Ghostland

Start: 19.04.2018.

Žanr: horor

Uloge: Crystal Reed, Anastasia Phillips, Mylene Farmer, Emilia Jones

Režija: Pascal Laugier

Film prati život majke dvoje dece koja je nasledila dom od svoje tete. Već prve noći u novoj kući majka se suočava s ubojitim uljezima i bori se za živote svojih ćeri. Šesnaest godina kasnije kada se ćeri opet okupe u toj kući tek tada stvari postanu još više čudne.

Zver

Originalni naslov: Wildling

Start: 19.04.2018.

Žanr: fantazija, horor

Uloge: Liv Tyler, Bel Powley, Brad Dourif, Collin Kelly Sordelet, James Le Gros, Mike Faist

Režija: Fritz Böhm

Po uzoru na čuveni filmski serijal Sumrak saga, Zver je uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva. Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri, čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi...


Komentari:


 
   
Dolittle
14.10.2019 18:13


svetska premijera 17. januara 2020....

Rambo V Last blood
30.05.2019 18:00


u bioskopima od 2-. septembra...


Grdana Gospodarica zla

Osvetnici ruse sve rekorde

Moja generacija Z

 
 
   
Movieland epizoda 527


za nedelju od 01.10. do 07.10.2018.


Movieland epizoda 522


za nedelju od 27.08. do 02.09.2018.Movieland epizoda 521

Movieland epizoda 520

Movieland epizoda 509

  
   

Grdana Gospodarica zla

Osvetnici ruse sve rekorde

Moja generacija Z

Dodeljene nagrade Oskar

Objavljene nominacije za nagradu Oskar

Dodeljene nagrade Zlatni globus

Avengers Endgame

Objavljene nominacije za nagradu Zlatni globus

Premijere tokom novembra 2018.

Kids fest

Pogledajte spisak i termine televizija na
kojima se emituje emisija MOVIELAND

 
   
 

 
   
Ko je bolji frajer?

Dzordz Kluni
Bred Pit
Rajan Rejnolds
Dzejson Stetam
Luk Evans
Robert Petinson
Hju Dzekmen
Rajan Gosling

      Rezultati

 
   

Prijavite se na naš newsletter i primite obavještenja sa sajta...

Unesite Email adresu:


 
POČETNA   |   O EMISIJI   |   EPIZODE   |   TERMINI EMITOVANJA   |   VESTI   |   FOTO    |   ANKETE   |   MARKETING   |   KONTAKTCopyright © 2011 Movieland. All right Reserved Created by itMedia